Auto

Totaal Service Laarbeek is uw Bosch Car Service uit de regio en hierdoor het juiste adres voor uw (elektrische)auto. Onderhoud, reparatie, schadeherstel en verkoop: wij doen het allemaal. De gecertificeerde medewerkers van Totaal Service Laarbeek voeren de gewenste werkzaamheden snel, vakkundig en veilig uit en ontzorgen u volledig.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Onderhoud

Onderhoud van uw (elektrische)auto is erg belangrijk. Het zorgt er niet alleen voor dat u veilig op de weg rijdt, maar is simpelweg ook goed voor uw portemonnee. Een goed onderhouden auto kost op de lange duur nu eenmaal minder geld. Ons gecertificeerd personeel weet precies wat uw auto nodig heeft en zorgt ervoor dat u met een technisch perfecte auto zorgeloos kunt blijven rijden.

Neem contact op

Reparatie

Blijkt er wat mis te zijn met uw auto? Geen nood. Totaal Service Laarbeek zorgt ervoor dat binnen no-time uw auto gerepareerd wordt en dat u weer veilig uw weg kunt vervolgen. In de werkplaats, voorzien met de meest moderne apparaten en machines, worden uw problemen direct opgelost. Maak snel een afspraak.

Maak een afspraak

APK

Is het weer tijd de Algemene Periodieke Keuring (APK) van uw auto, dan moet u bij Totaal Service Laarbeek zijn. APK is een wettelijk verplichte keuring, tijdens deze keuring beoordeelt een keurmeester van Totaal Service Laarbeek uw auto op verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK is een momentopname en geeft een beeld van de technische staat van een auto op het moment van de keuring volgens de APK-richtlijnen.

Maak een afspraak

Elektrisch

Totaal Service Laarbeek biedt ook specialistisch onderhoud en reparatie voor het snelst groeiende segment op de automarkt: elektrische en hybride auto’s. Rijdt u al elektrisch of overweegt u dit te gaan doen? Totaal Service Laarbeek heeft alle kennis en kunde in huis om u volledig te ontzorgen.

Maak een afspraak

Verkoop (bemiddeling)

Bent u niet meer tevreden over uw auto, of bent u gewoon toe aan een nieuwe? Totaal Service Laarbeek denkt met u mee. Wij helpen u niet alleen uw gewenste droomauto te vinden, maar ontzorgen u ook met de verkoop van uw eigen auto. Weet u al precies wat u wilt, maar staat de door u zo gewenste auto elders in het land? Geen probleem. Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben wij die droomauto voor u snel gevonden. Met het juiste advies vinden wij voor iedere bestuurder de beste auto. Goede service en 12 maanden Bovag-garantie zijn bij ons standaard.

Informeer naar de mogelijkheden

Lease

Rijdt u een leaseauto en zit uw vaste garage in het midden van het land? Zoek niet verder. Bosch Car Service Totaal Service Laarbeek heeft met bijna alle leasemaatschappijen contracten waardoor wij het onderhoud en reparaties van uw leaseauto kunnen uitvoeren. Snel en oplossingsgericht denken wij met u mee, zodat u uw auto maar kort hoeft te missen. Twijfelt u of wij uw auto mogen nakijken? Maak snel een afspraak.

Vraag naar de mogelijkheden

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Wij staan direct voor u klaar

NEEM CONTACT OP