Auto

Mobility Laarbeek is uw Bosch Car Service Center uit de regio en hierdoor het juiste adres voor uw (elektrische)auto. Onderhoud, reparatie, schadeherstel en verkoop: wij doen het allemaal. De gecertificeerde medewerkers van Mobility Laarbeek voeren de gewenste werkzaamheden snel, vakkundig en veilig uit en ontzorgen u volledig.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Onderhoud bedrijfswagen(park)

Een goed onderhouden bedrijfswagen(park) is essentieel. De veiligheid voor uw medewerkers wordt geborgd. Uw voertuigen worden optimaal ingezet en niet geheel onbelangrijk: goed onderhoud verdient zichzelf al snel weer terug. Het gecertificeerd personeel weet wat uw auto nodig heeft en zorgt ervoor dat u met een technisch perfecte bedrijfswagen weer snel zaken kunt doen.

Maak een afspraak

Reparatie auto(onderdelen)

Airco’s, startmotoren, dynamo’s, knipperlichten, remblokken en remschijven, enz. Bij Mobility Laarbeek kunt u voor uw (bedrijfswagen) terecht voor alle reparaties en onderhoud. In onze werkplaats, voorzien van de meest moderne gereedschappen en machines worden motorstoringen opgelost van foutcodes uitlezen en verhelpen tot aan nieuwe software inladen. Ook technische diagnoses zijn geen probleem. Ook het uitlijnen van de banden, de airco service, of het repareren van de airco is voor ons dagelijkse kost. Wij zorgen ervoor dat u binnen no-time weer beschikt over uw voertuig. Maak snel een afspraak. Dan bent u snel weer op weg.

Maak een afspraak

APK keuring

Mobility Laarbeek is het adres voor uw verplichte APK-keuring. Onze keurmeesters beoordelen uw auto/bedrijfswagen op verkeersveiligheid, milieueisen en registratie. Deze momentopname geeft een beeld van de technische staat van een bedrijfswagen op het moment van de keuring. Een keuring, met proactieve onderhoudsvoorstellen zorgen ervoor dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Uw mobiliteit staat voor ons voorop.

Ik wil een APK keuring inplannen

Onderhoud en reparaties elektrische/hybride bedrijfswagens

Rijdt u elektrisch of overweegt u dit te gaan doen? Wij servicen, repareren en onderhouden dit snelgroeiende deel van het wagenpark. Onze gespecialiseerde en NEN9140 gecertificeerde monteurs leveren vakwerk. Ongeacht het model of merk, voor zowel de zakelijke als particuliere rijder.

Ik wil meer informatie

In/verkoop bedrijfswagens

Het team van Mobility Laarbeek’ ontzorgt. Met gedegen (preventief) onderhoud, zorgen wij ervoor dat uw personenauto of bedrijfswagen weer optimaal inzetbaar is.

Informeer naar de mogelijkheden

Lease auto’s: onderhoud en reparatie

U least een (bedrijfs)auto via een landelijk netwerk? De servicebeurten zijn iedere keer weer een hele organisatie? Mobility Laarbeek werkt met Bosch Car Service en heeft contracten met tientallen leasemaatschappijen. Uw onderhoud en reparaties kunnen gewoon ‘om de hoek’ bij uw vertrouwde vakgarage worden uitgevoerd.  Neem contact op voor de mogelijkheden. We helpen u weer snel op weg.

Ik wil meer informatie

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Wij staan direct voor u klaar

NEEM CONTACT OP