Bedrijfswagen

Bedrijfswagens zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Ze moeten er niet alleen goed uitzien, maar ook veilig van A naar B rijden. Een goede auto zorgt dat uw bedrijfsvoering niet stilstaat. Mobility Laarbeek is uw partner als het gaat om het onderhouden en repareren van uw bedrijfswagens.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Onderhoud bedrijfswagen(park)

Een goed onderhouden bedrijfswagen(park) is essentieel. De veiligheid voor uw medewerkers wordt geborgd. Uw voertuigen worden optimaal ingezet en niet geheel onbelangrijk: goed onderhoud verdient zichzelf al snel weer terug. Het gecertificeerd personeel weet wat uw auto nodig heeft en zorgt ervoor dat u met een technisch perfecte bedrijfswagen weer snel zaken kunt doen.

Maak een afpspraak

Reparatie auto(onderdelen)

Airco’s, startmotoren, dynamo’s, knipperlichten, remblokken en remschijven, enz. Bij Mobility Laarbeek kunt u voor uw (bedrijfswagen) terecht voor alle reparaties en onderhoud. In onze werkplaats, voorzien van de meest moderne gereedschappen en machines worden motorstoringen opgelost van foutcodes uitlezen en verhelpen tot aan nieuwe software inladen. Ook technische diagnoses zijn geen probleem. Ook het uitlijnen van de banden, de airco service, of het repareren van de airco is voor ons dagelijkse kost. Wij zorgen ervoor dat u binnen no-time weer beschikt over uw voertuig. Maak snel een afspraak. Dan bent u snel weer op weg.

Maak een afspraak

APK keuring

Mobility Laarbeek is het adres voor uw verplichte APK-keuring. Onze keurmeesters beoordelen uw auto/bedrijfswagen op verkeersveiligheid, milieueisen en registratie. Deze momentopname geeft een beeld van de technische staat van een bedrijfswagen op het moment van de keuring. Een keuring, met proactieve onderhoudsvoorstellen zorgen ervoor dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Uw mobiliteit staat voor ons voorop.

Ik wil een APK keuring inplannen

Elektrische voertuigen: onderhoud en reparatie

Elektrische en hybride voertuigen worden steeds populairder. Wist u dat het onderhoud van deze auto’s steeds vaker wordt uitgevoerd door uw vertrouwde (niet merk gebonden) Bosch Car Service certifieerd autobedrijf? U krijgt dezelfde service met vaak een aantrekkelijker prijskaartje.

Ik wil meer weten

In/verkoop bedrijfsauto’s

U bent niet tevreden over uw huidige bedrijfsauto, het contract loopt af, of bent u gewoon toe aan een nieuwe auto? Totaal Service Laarbeek denkt met u mee? Wij vinden uw gewenste droomauto en ontzorgen u met de verkoop van uw huidige auto. Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben wij die nieuwe bedrijfsauto van u snel gevonden.

Informeer naar de mogelijkheden

Lease auto’s: onderhoud en reparatie

U least een (bedrijfs)auto via een landelijk netwerk? De servicebeurten zijn iedere keer weer een hele organisatie? Totaal Service Laarbeek werkt met Bosch Car Service en heeft contracten met tientallen leasemaatschappijen. Uw onderhoud en reparaties kunnen gewoon ‘om de hoek’ bij uw vertrouwde vakgarage worden uitgevoerd.  Neem contact op voor de mogelijkheden. We helpen u weer snel op weg.

Ik wil contact

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Wij staan direct voor u klaar

NEEM CONTACT OP