Bedrijfswagen

Bedrijfswagens zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Ze moeten er niet alleen goed uitzien, maar ook veilig van A naar B rijden. Een goede auto zorgt dat uw bedrijfsvoering niet stilstaat. Totaal Service Laarbeek is uw partner als het gaat om het onderhouden en repareren van uw bedrijfswagens.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Onderhoud

Onderhoud van uw bedrijfswagen is erg belangrijk. Het zorgt er niet alleen voor dat u en uw medewerkers veilig op de weg rijden, maar is simpelweg ook goed voor uw portemonnee. Een goed onderhouden bedrijfswagen kost op de lange duur nu eenmaal minder geld. Ons gecertificeerd personeel weet precies wat uw auto nodig heeft en zorgt ervoor dat u met een technisch perfecte bedrijfswagen weer op pad kunt.

Neem contact op

Reparatie

Doet uw airco het niet? Hebt u startproblemen? Moeten de banden uitgelijnd worden? Is er iets anders mis met uw bedrijfswagen? Geen nood. Totaal Service Laarbeek zorgt ervoor dat binnen no-time uw auto gerepareerd wordt en dat u weer veilig uw weg kunt vervolgen. In de werkplaats, voorzien met de meest moderne gereedschappen en machines, worden uw problemen opgelost. Maak snel een afspraak, want tijd kost geld.

Maak een afspraak

APK

Is het weer tijd de jaarlijkse Algemene Periodieke Keuring (APK) van uw bedrijfswagen, dan is Totaal Service Laarbeek het adres waar u terecht kunt. APK is een wettelijk verplichte keuring, tijdens deze keuring beoordeelt een keurmeester van Totaal Service Laarbeek uw bedrijfswagen op verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK is een momentopname en geeft een beeld van de technische staat van een bedrijfswagen op het moment van de keuring.

Maak je afspraak

Elektrisch

Totaal Service Laarbeek biedt ook specialistisch onderhoud en reparatie voor het snelst groeiende segment op de automarkt: elektrische en hybride bedrijfswagens. Rijdt u al elektrisch of overweegt u dit te gaan doen? Totaal Service Laarbeek heeft alle kennis en kunde in huis om u volledig te ontzorgen.

Maak een afspraak

Verkoop

Bent u niet meer tevreden over uw bedrijfsauto, of bent u gewoon toe aan een nieuwe? Totaal Service Laarbeek denkt met u mee? Wij helpen u niet alleen uw gewenste droomauto te vinden, maar ontzorgen u ook met de verkoop van uw eigen auto. Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben wij die nieuwe bedrijfsauto van u snel gevonden.

Informeer naar de mogelijkheden

Lease

Rijdt u een leaseauto en zit uw vaste garage in het midden van het land? Zoek niet verder. Totaal Service Laarbeek werkt met Bosch Car Service en heeft zo een contract met veel gerenommeerde leasemaatschappijen waardoor wij het onderhoud en reparaties van uw leaseauto kunnen doen. Snel en oplossingsgericht denken wij met u mee, zodat u uw auto maar kort hoeft te missen. Mogen wij voor uw leasemaatschappij uw auto in onderhoud nemen? Neem snel contact op en dan weet u het direct.

Maak een afspraak

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Wij staan direct voor u klaar

NEEM CONTACT OP