Aanhangwagen

Een aanhangwagen is een verlengstuk van uw auto. Een hulpmiddel waar u vaak niet zonder kunt. Niet alleen voor ondernemers, maar ook voor particulieren. Des te belangrijker is het dan ook dat u veilig met uw aanhanger de weg op kunt. Mobility Laarbeek regelt dit voor u.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Aanhangwagen onderhoud

Een aanhangwagen is een verlengstuk van uw auto. Juist bij aanhangwagens is een goede technische staat van belang. (Preventief) onderhoud voorkomt boetes en schades aan uw auto, de aanhangwagen en wellicht uw omgeving.

Mobility Laarbeek verzorgt voor zowel particulieren als ondernemers het onderhoud van dit onmisbare ‘werkpaard’. Zodat u weer veilig de weg op kunt.

Mooi meegenomen: een goed onderhouden aanhangwagen heeft een langere levensduur en een hogere restwaarde bij doorverkoop.

Ik wil een afspraak inplannen

Reparatie aanhangwagen

Merkt u dat er iets mis is met uw aanhanger, kom dan snel langs bij Mobility Laarbeek. Wij kijken uw aanhanger na en voeren reparaties uit waar nodig. Zodat u met een veilige, goedgekeurde aanhanger weer direct aan de slag kunt. Om onverwachte problemen voor te zijn (altijd op een moment dat het net niet uitkomt) bieden we ook de mogelijkheid om een jaarlijkse korte check-up uit te voeren. Voorkomen is immers altijd beter…

Ik wil een afspraak inplannen

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Wij staan direct voor u klaar

NEEM CONTACT OP