Een goed onderhouden vouwwagen levert meerwaarde

Wat is voor u het belang van goed onderhoud? Allereerst veiligheid: werken de remmen nog goed? Hebben de banden nog genoeg profiel? Zijn ze niet te oud?, is het rubber nog ok? Werken de knipperlichten nog naar behoren en hoe is de algemene technische staat van uw vouwwagen? Een reis van duizenden km is al een uitdaging op zich. Laat uw vakantie niet vergallen door het ontdekken van problemen die ook thuis, vooraf hadden kunnen worden opgelost. Dit zijn allemaal praktische redenen om het onderhoud door een echte professional uit te laten voeren.

Wij voegen hier graag aan toe, dat dit onderhoud bijdraagt aan een verlengde levensduur en hogere restwaarde van uw vouwwagen.

Ik wil een afspraak inplannen

Aanhangwagen onderhoud

Een aanhangwagen is een verlengstuk van uw auto. Juist bij aanhangwagens is een goede technische staat van belang. (Preventief) onderhoud voorkomt boetes en schades aan uw auto, de aanhangwagen en wellicht uw omgeving.

Totaal Service Laarbeek verzorgt voor zowel particulieren als ondernemers het onderhoud van dit onmisbare ‘werkpaard’. Zodat u weer veilig de weg op kunt.

Mooi meegenomen: een goed onderhouden aanhangwagen heeft een langere levensduur en een hogere restwaarde bij doorverkoop.

Ik wil een onderhoudsbeurt inplannen

Reparatie

Bent u op vakantie en er blijk toch wat mis te zijn met uw vouwwagen? Geen nood. Totaal Service Laarbeek helpt u snel en zal ervoor zorgen dat uw vouwwagen niet alleen veilig weer de weg op kan, maar dat deze ook voldoet aan alle wettelijke verplichtingen.

Maak een afspraak

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Wij staan direct voor u klaar

NEEM CONTACT OP